8 Kasım 2010 Pazartesi

Arkadaş ziyareti

Eveet geldik bir pazartesi gününde haftasonu naptık postuna. Pazar günü arkadaşımızın (okuldan arkadaşımız) evine Dudulu'ya gittik ekipcek. Tabi 14 kişiydik yine :)) Bide ekipten biri burnundan ameliyat oldu, o ailde de gelseydi 16 olacaktık :) Evden arkadaşın arabasına doluşmak şeklinde gittik yine tee karşılara :)) İmzamız oldu artık, İstanbul trafiğinde arabaya doluşmuş 25-30 yaşları bir grup görürseniz onlar bizim ekipten olabilir :))

Neyse efendim giderken ne giydim bakalım.

Elbise, geçen sene Mango'dan almıştım. içimde boğazlı siyah body. Gri kot, en az 6 yıllıktır, Mavi Jeans, dar olduğu için ancak böyle uzun tuniklerle giyiiyorum. Kolyem burdaki kolye, beyaz inciye Sevgi'nin Hello Kitty'si :) Eşarbımda pembiş eşarp.






Orada hiç foto çekemedim ki, 14 kişi tabi, birden dalınca yemeklere gerçekten fotoğraf çekmeye vakit kalmıyor, bide biraz garip kaçar diye, ben de şansımı zorlamıyorum :) Sağolsun  arkadaşceğizimiz kısırlar, el açması börekler (yeni evli de kayınvalidesi yapmış :)), kekler, salatalar döktürmüş. Ee tabi biliyo arkadaşlarını bunlar 10 kişiden az gelmez diye bol bol yapmış :) Enişte biraz şaşırdı suskun kaldı bide"eniştee biz yine geliriiizz merak etme" dedik :))  Gelin tabi ama bu kadar yetmez, daha kalabalık bekleriz dedi, dedim gaynımgilerle yengemgiller bidahakine gelcekler hahaha :))

Cumartesi günü ekipten bir arkadaşımız burun ameliyatı oldu demiştim ya, bizde aynı gece, evlerine gittik ziyaretine kocim ve onların kuzeniyle. Pazar bizimkilerden diğerleri ziyarete gidememiş olduğu için biz ordan çıkıp gece gece komple o ekip 14 kişi gittik bunlara. Kapıdan bakıp geçmiş olsuunn diye bağırıyoruz :) Kapıda eşi (o da ekipten Allahtan normal karşılıyor :) oo Kaygısızlar hoşgeldiniz şeklinde gülüyor :)

Şimdi pazartesi sendromuma döneyim ben, ne kaa çabuk geçti hafta sonu yaw :(

Allah'a emanet olun...

10 yorum:

uğurböceği dedi ki...

arkadaşınıza geçmiş olsun.çok şık olmuşsun.maşallah

yemyeşildeniz dedi ki...

uğurböceğicim, teşekkür ederim tatlım, Allah razı olsun.

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

keyifli bir hafta dilerim, elbisen çok şık görünüyor canım..

yemyeşildeniz dedi ki...

dekorapsuwasyoncum, teşekkür ederim canım, sana da çoook güzel bir hafta olsun inşallah cnm.

Unknown dedi ki...

:)) Hayat size güzel,gezin eğlenin,yaşayın.İnşallah her daim böyle cıvıl cıvıl olur muhabetleriniz..
Ayrıca çok şıksın,her zaman ki gibi:) sevgilerimle...

yemyeşildeniz dedi ki...

Zeliham, teşekkkü ederim canım, Allah razı olsun. Rabbim her iki cihanda af ve afiyet nasip etsin cümlemize inşallah. sevgiler cnm

Adsız dedi ki...

Arkadaşına geçmişler olsun canımm çook çici olmuşsun :) Sevgiler

yemyeşildeniz dedi ki...

tesetturasktircim, Allah razı olsun canım. teşekkür ederim bi de :) sevgilerr...

Dokuztepe dedi ki...

Çok güzel görünüyorsun canım, çok beğendiiim:)))
Geçmiş olsun arkdaşın için de.

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepem, teşekkür ederim canım :) Allah razı olsun, cümlemizin hastalarına Rabbim acil şifalar versin inşallah.