12 Şubat 2011 Cumartesi

Cuma akşamı organizasyonları :)

Hızlı bi buluşma hikayesi:

Cuma günü gtalk'ta dokuztepem ve tesetturasktircigimla konusuyoruz. Dokuztepem'e dedim ki, gelsene sen ya bu aralar İst.'e, Eminönü'ne gideriz, hiç malzeme kalmadı bende. O da, evet ya geliyim ben yarın dedi.

Bu çabuklukta cidden mevzu !! Komşuya gider gibi :)) Bir kez daha takdir ettim dokuztepem'i.

Haber bekleyin, büyük ihtimal yarın gelirim buluşuruz diyince içimizi bir sevinç kapladı. Oyeyyy :))

Derken bizim kızlardan biri aradı, akşam iş çıkışı Beşiktaş'ta toplaşalım diye. Ok dedik. Akşam biz önce kocimle buluştuk Beşiktaş KFC'de yemek yerken, her gelen çift bir yandaki fast food'da yemek istediği için sıraya KFC, Pizza Hut ve Burger King'e gittik, çok komik ya 3'üde tam yan yana, sırayla ordan oraya geçiyoruz :))

En son Burger'da 13 kişiye ulaşınca kalktık yine tam yandaki Starbucks'a (Beşiktaş'ta kapalı alkolsüz mekan sorunsalı), bir girdik korkunç içerisi, bizim ekibin sığacağı gibi değil, bide bi sevimsiz böyle.

Kaçarak uzaklaşırken tam kendimize göre bir yer bulduk :)) Çarşını girişinde (Mc Donalds'ın olduğu giriş tarafta) salaş kahveler var. Gençken (üniversitedeyken :) giderdik bizde. Girdik oraya, kış bahçesi yapmışlar. Kimse yok, e o kadar kişiden haliyle baya gürültü olduğu için, kimsenin olmaması bizim için süper hareket :) Kalabalıksanız ve Beşiktaş'ta yer arıyorsanız, tavsiye ederim.

Bu arada telefon sarjım bitti bitecek, tesettüraşktırcım arayıp, yarın 12'de Kahve Dünyası'nda diyebildi o arada :))

Mekandaki ablaların, sürekli bişiler ikram etmesi ile birlikte saat gece 1 oldu. Çok eğlendik biz sizin konuşup gülmelerinizi dinlerken diyip bide hesabın hepsini almadılar :) Demek ki artık kısmetse hep gidicez biz oraya  :)

Tabi bu arada kızlar için bir şeyler almaya hiç fırsatım olmadı, evde de hiç malzeme kalmamıştı bişiler yapıcak :(

Neyse, süper buluşma postu isee, bir sonraki posta inşallah :)

Not: Cuma akşamı, akşam ezanı öncesinde başlayıp sonrasında da devam ederek yüzlerce kuş Beşiktaş'ta bildiğiniz show yaptı. Herkes durmuş izliyordu. Anlatamam, nasıl akrobasi gibi gökyüzünü kaplayıp ordan oraya dans gibi hareketler yaptılar. En son Sinan Paşa Cami'sinin avlusundan gördüm, telefonla çekebildim, prof. bir fotoğrafçı olsaydı görsel şölen olurdu.

Bütün gökyüzü belirli harekeleri yapan kuşlarla dolu



9 yorum:

Adsız dedi ki...

ekşınnnnn ekşınnnnn yorgunluktann ayaklarımm sızlıyoooo :) aldığımızz malzemelerdennn iki tane kolye yaptımmm :) bu hızla bizim malzemeler çabuk biterr ahaha :)

Dilekce.. dedi ki...

bu yorgunluk sana bir hafta yeter yemyeşilim.. Bu arada tesettürüm sen ne yaptın kıs hemen iki arada bi derede? ben malzemelerimi çıkarıp bi güzel sevip bakıp bakıp gülümsedim :)))) daha sonra değerlendiricem onları :))

yemyeşildeniz dedi ki...

tesettüt aşktırcım, ne ekşın ne ekşınn sormaa :)) kıs ne hızlısın maşllah, ben anca bakıp sevmekteyim :)

dilekcem, evet cnm yeter cidden :) aynen cnm ben anca mutlu multu bakıyorum henüz :))

edibe @ edbdesigns dedi ki...

oh masaallah.. Allah bozmasin nese ve keyfinizi. Valla imrendim, hatta azicik da kiskandim.. kibarcasi gipta mi etmekti? :)))) canim oyle guzel anlatmissin ki, o salas cafe ve kis bahcesi gozumun onunde canlandi :)

kapali mekanlar konusunda haklisin... besiktas'i cok ama cok severim, ama n'aparsin! mevsim yaz olsa besiktas'ta dis mekanlar daha guzel tabii ama bu sogukta ne yapacaktiniz :) en guzeli olmus, bosver :)

yemyeşildeniz dedi ki...

edibecim, teşekkürler canım :) beşiktaş'ı çok severiz. ama dediğin gibi yaz için açık yerler var da kışın biraz daha zor oluyor :) eminim sizin oralarda da çok güzel yerler vardır, bide mevsim yaz sanırım :)

Dokuztepe dedi ki...

Ben dünyaya yeni döndüğümden yazıyı yeni gördüm:))ben de aldığımız malzemelerden gelmeden ablama kolye yaptım bir tane, fotoğraflamayı unutmuşum:(
Malzemeler biterse haber verin kızlar, ahhaha:))))

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepemm, bi dahaki gelişine alışverişi içermeyecek bir yere mi gitsek ehehe :))

Adsız dedi ki...

Bencedee alışverişş icermeyen bi yereee gidelimmmmmm

yemyeşildeniz dedi ki...

tesettüraşktırım, hehehe sonumuz ii olmıycek yoksa. ama çok ucuza aldıkk diye seviniyoruz ya bide hahah :))