24 Kasım 2010 Çarşamba

Karışık

Bu akşam kendime ödül verdim, Mado'da tavuk dürümm oleyy :))


Telefonla çektim tabi kötü çıkmış ama idare edelim :) Tavuklarda farklı bir sos vardı baya bir lezzet vermiş ama ben çıkaramadım ne olduğunu. Beğendim şahsen.

Birde, Allah kısmet ederse cumartesi günü liseden arkadaşlarım gelecek. Geçenlerde kızlardan 2 kişi gelmişti, şimdi 3'ü gelecekler inşallah. Bu da yemyesildeniz için organize olma vakti demektir tabi :)

Bir yandan çamaşır yıkanıyor, ütü yapıcam az sonra Allah kısmet ederse, cumaya kadar tüm çamaşır - ütü işi bitmeli, perşembe gecesi temizlik yapılmalı, cuma gecesi tatlılar halledilip cumartesi kızlar gelen kadar da tuzlular bitmeli. Nasıl süper di mi plan :)) Kendime hayatta başarılar diliyorum :)) Bide uykum geldi ki amannn :))

Bir de ilk defa gelecek kızlardan birinin soğan ve sarımsak yemediğini öğrenmem beni bitirdi, iyi ki söylemiş yoksa direk aç kalacaktı :) Ben o kadar çok kullanırım ki soğan - sarımsağı, bizim ekip de komple çok sevdiği için, yemek yapmaya başladığımdan beri  ilk defa böyle bir şey duyuyorum, ee nasıl lezzet vericem ben şimdi kısıra, salatalara :))

6 yorum:

**sema** dedi ki...

yanii soğansız sarımsaksız yemek ben de hiç düşünemiyorum kolay gelsin size :)

Sihirlitorba dedi ki...

kolay gelsin cnm...ne güzeldir eski arkadaşlarla biraraya gelmek...

yemyeşildeniz dedi ki...

semacım, aynen soğan sarımsak hayatımızın manalarından yani :) kısırı ona ayrı yapmayı düşünüyorum hihi :) sevgiler

yemyeşildeniz dedi ki...

sihirli sepetcim, teşekkür ederim canım, evet ne güzeldir eski dostlar, yine güzel geçer inşallah cnm :)

Dokuztepe dedi ki...

evet ya, soğan sevmeyen bir ev arkadaşım olmuştu, rendeleye rendeleye azcık ucundan bucağından koymaya çalışıyorduk, ona çaktırmadan:)

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepem, zor bir hayatınız olmuş :) ben de sordum çok minik koysam soğanı diye, yok dedi, kız ilk defa geleceği için koymıycaz artık napalım :))