13 Kasım 2010 Cumartesi

İyi Bayramlar :))

Bayram tatilinin ilk gününde kendimi bayram temizliğine vermiş bulunmaktayım güzeller. Zaten her cumartesi aynı şeyi yaparım ben; kalk - kahvaltı- kahvaltı ve mutfağı topla - temizlikkk. Neyse Allahtan kocim yardım ediyor da, baya kolayladım herbişii bitti, bir tozlar kaldı an itibariyle :) Yarına  bide cam silme faslı varrr. Bugün artık yetiştiremem çünkü Beyoğlu'na bizim ekipten bir arkadaşımızın doğumgününe gideceğiz Allah kısmet derse. Hani hediyesini öncede almışım burda, iyi ki öyle yapmışım yoksa panikcann :) Neyse Rabbim sağlık versinde hepsi olur diyorum :) 

Bu arada ablamla sipariş verdiğimiz Avon rimelim geldi. Denemek için sürdüm, çok güzel oldu bence :) Bir rimel nasıl tarif edilir bilemedim ama siyah ve güzel :)

Birde yanında göz makyajı temizleme kremi vermeleri takdire şayan bir durum oldu :) Bu ikisini 12 TLye almak sevdiğimiz bir hareket :)




Herkese mutlu, huzurlu ve hayırlı bir bayram dilerim. Rabbim ibadetleriniz kabul etsin inşallah. Ayrıca yola çıkan kardeşlerimi de Allah kazalardan belalardan korusun.

Ben temizliği sonlandırıp hazırlanmaya gider kızlar.

Allah'a emanet olun.

9 yorum:

Emelin Güncesi dedi ki...

Güle güle kullan ürünlerini,iyi bayramlar. :)

serapca dedi ki...

bende bundan aldım ama bana hediye makyaj temizlemesi gelmedi aldığım kadını bulursam öldürecemmm:)))araya tatil girdi kurtuldu elimden ama yakasına çok pis yapışcam..zaten temizleyiciye ihticacım vardı rimel hediyeydi benim için ama gel gör kazıklandım neyse ben asabileştim :)) sen gülerek kullan canım..

yemyeşildeniz dedi ki...

emelcim hoşgeldin, teşekkürler, sana da iyi bayramlar dilerim :)

serapcım dur tatlım öldürme kadını :) zaten katalogda hatırlamıyorum temizleme sütü hediye fln diye, ablamın arkadaşından aldık, başka şeyler de sipariş vermiştim ama onlar daha gelmedi, belki onların hediyesi, belki arkadaşı kıyak geçmiş de olabilir :)) sakin ol elini kana bulama canım benim :))

Unknown dedi ki...

güle güle kullan cnm. ben de kullanıyorum bu maskaradan şimdi. ilk geldiğinde bi açtım -aaa hani bunun fırçası diye kalakaldım :D ama küçük ve etkili bir fırçaymış kendileri. günahını almışım :)) sana da iyi bayramlar cnm.

yemyeşildeniz dedi ki...

cicicim, evet minicik fırçalar ama başarılı :) öptüm cnm.

Dokuztepe dedi ki...

aa ben de gördüydüm bu rimeli:))Güzelse ben de alayım mıı:))), 12TL ve eşantiyonu olmasna kesinlikle aşık oldum, hemen arkadaşımı arayayım sipariş vereyim:))

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepem, ben geçen gün rimeli de makyaj çıkarıcıyı da kullandım, gayet beğendim. sen bir sor bakalım arkadaşına :) öptüm cnm.

SEVECEN dedi ki...

bendealdım rimelden ama halaaa elime ulaşmadı,iyi günlerde sürrrr

yemyeşildeniz dedi ki...

sevecen, teşekkür ederim canım. seninki de gelince bir dene bakalım, inşallah senin de hoşuna gider.