9 Şubat 2011 Çarşamba

Ben geldim

Selamlar kızlar. Geçtiğimiz hafta rahatsızlandım biraz, yükselen intihap yüzünden, acil - hastaneler falan derken, neyse şimdi iyiyim çok şükür. Rabbim kimseye hastalık vermesin, canla imtihan zor. Ama ondan da bir hayır var. İmtihan hep bunlar. Hastalık ve müsibetler bizi Rabbimize yaklaştırıyor. Hastalık, sıkıntı ve musibet günahları temizler. Ümmet-i Muhammed'in (SAV) hastalıkları, sıkınıtları günahlarına kefaret olur inşallah. Rabbim dayanamayacağımız yük vermesin. Amin.

Can-ı gönülden, Rabbim'den bütün hastalara acil şifa diliyorum.

Geçeyim diğer mevzuya. Şöyle ki, bir süredir kocimle katı meyve sıkacağı alalım diyoruz. Ne zamandır işe gitmiyordum, bugün gidince çıkışta Forum İstanbul'a uğradım. Netten de araştırmışık biraz. Philips falan baktık. 200 TL civarı en indirimli sitelerde.

Forum İstanbul'da tüm ev aletleri mağzalarını dolaştıktan sonra, Esse'dekini aldım, 99 TL. Sitesinde burda 170 küsürüden 99'a düşmüş. Başka yerdeler aynı güçtekiler (700 watt.) 200 lerde ya da daha yüksek fiyatları. Esse'de sevdiğim bir marka, hadi hayırlısı dedim aldım. Aslında hiç sevmem çok yer kaplayan aletleri ama hepsi öyle, özendik işte katı meyveleri içmeye :))

 Böle bişi kendisi 


Esse'de acayip bir indirim var bu arada kızlar. Bissürüü kek kalıbı almamak için kendimi zor tuttum :)) Duyrulur.

Eve giderken aletin ağırlığından bayılmış vaziyette marketten denemelik kurban havuç ve elma aldım :) Sonuç süper. 1 büyük havuç ve 1 orta elmadan 1 bardaktan fazla meye suyu çıkıyor. Oyeyyy çok süper kii :)) Küçük şeyleler çok mutlu olan bi insna olduğumu söylemiş miydim :)

Buyrun


Allah'a emanet olun kızlar.

19 yorum:

**sema** dedi ki...

canım hoşgeldin.. çok geçmiş olsun:) meyve sıkacağın da hayırlı olsun, kazançlı bir alışveriş olmuş;)güle güle, iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah..

sibelce dedi ki...

hosgeldın ve gecmıs olsun canım bı salgındır herkes hasta mevsımden snırım.katı meyve sıkacagı guzelmıs bende sırf o parçalarını yıka tak cıkar derdı yuzunden almıyorum :)

yemyeşildeniz dedi ki...

semacım, teşekkür ederim canım. cümlemize sağlıklı günler inşallah cnm.

sibelce, sağol tatlım. benimki pek öyle salgınla ilgili değil, farklı bir durum ama iyiyim çok şükür. bakalım ben ne zmn sıkılıcam o parçaları takıp çıkarmaktan :))

Yeşim dedi ki...

Geçmişler olsun inşAllah.Essede indirim var iyide yapmışsın güle güle kullan :)Afiyet,şifa olsun.

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Geçmiş olsun. Güzelbir alet. Biz büyük oğlanın bebekliğinde almıştık. o zaman kullandım. kaldırdım. Şimdi küçük için tekrar çıkardım maaşallah sapasağlam.markası da king.Zor tarafı ise temizlemesi. hele benim gibi tembel biri için. Güle güle kullanın.

xcelis dedi ki...

Canım çok geçmiş oolsun acil şifalar diliyorum.Bende hevesliyim kendimi frenliyorum dediğin gibi yer kaplama açısından =) güle güle kullan inşallah.öpooom

Ayserose dedi ki...

Bende istiyorum bi katı mevye sıkacagı..paylaşımın için teşekkür ederim..

Sihirlitorba dedi ki...

çok geçmiş olsun cnm.bütün dualarına da amin diyorum.meyve sıkacağını güle güle kullan...bizde de var,geçen kış baya bi havuç suyu içtik ;)bu sene de dinlenmeye bıraktık.eheh,yani bi zaman sonra temizlemesi falan derken kenara kaldırılabiliyor :)inşaallah sen de böyle bi komplikasyon gelişmez ;)sevgiler...

Dokuztepe dedi ki...

Canımmmmmmmmmmmmmm, hoşgeldin!!!! çokkkk geçmiller olsun tekrar.
Seni va yazılarını özledim!!burayı acilen doldurman lazım ki ben sana doyayım:))

yemyeşildeniz dedi ki...

yeşimcim, çok teşekkür ederim cnm.

bıraktığım izler, teşekkür ederim. dün ilk temizliğini yaptım, biraz zaman alıyo gibi gerçekten :)

xceliscim, sağol tatlım. öptüm cnmm :)

ayserose, tatlım çok güzel meyve suyu oluyor, tavsiye ederim :)

sihirli sepetcim, sağol cnm, Allah razı olsun. bende de öyle bi komplikasyon ihtimali var ama, şimdilik mutlu bi insanım yeni makinemle :))

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepemm, teşekkür ederim canımmm. çok tatlısıınnn :)) güzel paylaşımlarımız devam eder inşallah cnm.

zeynep dedi ki...

çoookkkk geçmiş olsun...şu kar bir yğmadıki mikroplardan kurtulalım..meyve suyu detoksu iyi fikir..vitamin deposu..afiyet olsun..kendine dikkat et..öpüyorum..

yemyeşildeniz dedi ki...

zeynepcim, sağol canım. evet yaa bir kar yağamadı malesef. öptüm cnm.

Unknown dedi ki...

tatlım çook geçmiş olsun Rabbim korusun seni hastalıklardan. meyve suyunu çok sevenlerdenim :) öptüm canım.

yemyeşildeniz dedi ki...

cicicim, teşekkür edrim cnm. Rabbim cümlemizi korusun inşallah. öptüm tatlım.

Dilekce.. dedi ki...

tatlım çok geçmiş olsun, haberim yoktu.. katı meyve sıkacağı iyi fikir, ben de düşünüyorum almayı.. Hem benim öyle çok eksiğim var ki, hangi birini alayım bilemedim :)) Öpüyorum seni... Nasıl da heyecanlıyım bi bilsen..

yemyeşildeniz dedi ki...

dilekim, ne kaa güzel gün oldu ama hiih :) öptüm cnm :)

neval dedi ki...

meyve suyu sıkacağı ve ekmek makinası hep istediğim şeyler.ama kim araştıracak da vakit ayırıp alacak değilmi ?
sizinkinin randımanı güzel ,gücü fazla olduğu için herhalde. iyi günlerde kullanın essenin indirimi güzeldi de kaçırdım yine .

yemyeşildeniz dedi ki...

nevalcim, teşekkür ederim. evet ben memnunum gayet, tavsiye ederim. esse indirimi bitti mi acaba, annem de istiyordu ona da almam gerek indirim bitmeden :)