2 Mart 2012 Cuma

Son durumlar

Geçen cumartesi günü Forum İstanbul'a, Mimi'ye hediye gelen bir kıyafeti kendisine olmadığı için değiştirmeye gittik.


Önce İKEA'ya kahvaltıya gidelim dedik fekat kahvaltıyı dakikalarla kaçırınca çorba+sarımsaklı ekmeğe kaldık. Çorba çok kötüydü, hazır çorbaydı muhtemelen, en sevmediğim şey :S yiyemedik yani, hiç tavsiye etmiyorum. Demek ki neymişşş İKEA'ya kahvaltıya ya 11'den önce gidilmeliymiş, baktın olmuyor evde şahane kahvaltını yapıp gidicekmişin.



Mimi eskiden araba çalışınca uyurdu, şimdi dikip gözlerini bakıyor etrafa :) İkea'ya girecekken arabada uyudu, inince pusetinde de uyurdu normalde ama uyandı etrafa bakıyor, hiç sesini çıkarmıyo. Mimi iç ses" dur sesimi çıkarmıyım da gezmeye giderken beni babanneme bırakmasınlar kihkih :) " Annesi gibi gezmeyi seviyor, dışarı çıkınca sesini çıkarmıyor :)


Buda çok şahane bir kombin fotosu, hiçbir şey gözükmüyor :)


Üstümdeki kaban Mango, 2-3 yıllık, fiyat hatırlamıyorum.
Yeni pantaloneteğimi göstermek isterdim (şu yazımdaki) ama kocim sağolsun çok şahane çekmiş fotoyu, belli olmuyor pek :)


    Gelelim mutlu haberimize: Pazartesi günü bizim ekibin beklenen yeni üyesi Bade dünyaya geldi, hoşgeldiii :) Böylece ekipte 2 bebe oldu, henüz yeni bir bebe haberide yok :)
Hastaneye Mimi ile beraber gittik yol uzak olduğu için (Anadolu yakası ve kar trafiği :S) Böylece Mimi abla oldu ve ilk arkadaşını ziyaret etti :)
Pek göremedim bebişi, yanına yaklaşamıyorum yenidoğan bebişlerin. Badecik biraz dünyaya alışsın gidip ziyaret etmek istiyorum inşallah :)

Ayrıca bu postu ayakparmakcağızım sarılı olarak yazıyorum. Zira hamilelikte şişen ayaklarım hasebiyle tırnak batması oldu :(( İlk defa yaşıyorum ne kötü bişeymiş öyle ya. Mecbur minik bi operasyon yapıldı, aynısı doğumdan sonra eltime de olmuştu,  o da yaptırmıştı (Cem Yılmaz'ın aynısı kaynımda da var geyiğini yapıyoruz biz buna :)) İlk gün baya sağlam acıdı, ama çok şükür aşırı şiddetli, dayanılmayacak kadar değildi, artık geçti acımıyor çok şükür. Acı yoookkk :))

Az öncede hastanede benim pansumanı yaptırdık ve Mimi'yi cildiyeye götürdük kontrole. Şu egzama kremleri sürünce geçiyor sonra tekrarlamaya başlıyor ki dr. öyle olur zaten dedi. Rabbim şifa verir inşallah.

Ordan da sağlık ocağına geçtik, aşısı yapıldı :( Aşı yapılırken ben Mimi'den daha beter olduğum için kayınvalidem durdu yanında, çok aşırı ağlamadı Allah'tan ama analık zorrr :) Şimdi uyuyor. Ben de kaçarr.

19 yorum:

Dokuztepe dedi ki...

ahahhaa, en çok süper kombin fotona bayıldım..:)) Özledim özledim bebek seni de ayzılarını da çok sefiyom ben..:))) Ama en çok da Mimi'yi..Aferin O'na sevsin gezmeleri, daha çok gezeceğiz onunla..:)) Bir de geçmiş olsun ikinize de...Ayyy acı deme bana, resmen dünyaya küstüm 10 gündür...:S. Artık geçiyor İnşallah...

bırtutamkekik dedi ki...

ÇOK ŞEKERSİNİZ ÇOOKK:)
MAŞALLAHH SUBHANALLAHH İKİNİZE DE..
ÖPÜLDÜNÜZ Kİİ..
MUHABBETLE..
:)

İKİ MELEK dedi ki...

ah o aşılarr :(

yemyeşildeniz dedi ki...

dokuztepe, canım benim ben de seni seviyorum ve öslüyorum yaww. valla gezginci mimi de benim gibi, gelseniz de gezsek be :) ayrıca acı yok bebek acı yok :))

birtutamkekik, teşekkür ederim tatlımmm. biz de seni öptüükk

iki melek, evet aşılar :( inşallah huzursuz olmaz, ateşi çıkmaz bakalım

Nuray dedi ki...

Çok geçmiş olsun bebeğiniz çok şeker maşallah.Allah bağışlasın..sevgiler..

otuzundansonra dedi ki...

oy maşallah ,Analı kızlı gezmelere gitmişler.
seni buralarda görmek ne güzel.
kilo falan kalmaamış maşallah,bu arada tırnak batması çok zor ,geçmiş olsun,sevgiler

yemyeşildeniz dedi ki...

nuray, teşekkürler, amin cümlemizinkini.

otuzdan sonra, evet cnm zor baya ama geçti şimdi çok şükür. kilom aslında hiç kalmadı da, kabanla biraz daha kilolu durmuşum :) sevgiler

YeMeK vAkTi dedi ki...

İkea ya sık giderim ancak yemek için meydan daki restaurantları tercih ederim hep.Millet bir isveç köftesidir tutturmuş dur dedim eşime deniyelim o ve bir kaç çeşit aldık tepsiye oturduk yer bulmak ayrı problem lezzetleri desen çok çok kötüydü ilk ve sondu yani :)

Filiz dedi ki...

tatlım çok geçmiş olsun öncelikle..tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.demek mimicik egzama oldu ha ,ona da acil şifalar dilerim.benim kızın da kulak arkasında vardı doktor bi krem verdi iki sürmeye geçti ama sonra yine tekrarladı.ben de çok üstünde durmadım.ayrıca uzman tv de izledim,bebeklerde egzama çok sık görülüyor ve en geç 1 yaşında kendiliğinden geçiyormuş.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk..tam yemelik olmuş seninki de..keşke yakın olsaydık ya koyardık bizimkileri yan yana sonra seyreyle sen cümbüşü:)))öptüm canım..

bedia dedi ki...

çok şekersiniz anne kız maşaallah diyelim size:)
geçmiş olsun canım sanada bebişede:)öp benim yerime o güzel yanaklarından..

zeynep dedi ki...

Hoş geldin taze anne , yeni doğan bebeğe sağlık diliyorum cimcime de bayağı büyümüş maş..Şimdiki bebekler de bizler gibi gezmeyi pek bir seviyorlar:)

Tırnak batması için tırnağını mı çektirdin aman çektirmediysen sakın çünkü sürekli tekrarlayan bir durum ben senelerce çektim,şimdi oğlumda da var ama çözümü biliyorum "furacın" diye bir merhem var mavi bir pakette sür bir kaç gün bandajla iltihap felan ne varsa alıyor sonrada duştan sonra özellikle tırnağı batan yerden çıkar gerekirse altına pamuk sıkıştır ki yol alıp dışarı çıksın ondan sonra kurtuluyorsun.Tam iki yıl terlikle gezdim ben bu yüzden tırnak mı çektirmedim,kalmadı neler neler yok yapısal bir durum bizde sonunda çözümü buldum sadece bir merhem ve biraz pedikür..

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

konbine bayıldım pek güzel pek güzel maşallah :)
hayırlı hafta sonları,sevgiler

yemyeşildeniz dedi ki...

aylincim, ikea'nın yemekleri pek iyi değilmiş evet, biz kahvaltısını seviyorduk ama kısmet olmadı :)

filizcim, sağol cnm. evet çok sık görülüyormuş malesef :( evet yaa yakın olsaydık oynarlardı valla çok şahane olurdu :)

bediacım, teşekkürler tatlım

yemyeşildeniz dedi ki...

zeynepcim, baya donanım yapmışsın sen :) yok çekilmedi canım, kenarını kesti ve kökünü kesti. burdaki dr. çok iddalı, bu şekilde yapılınca birdaha batmazmış, benim eltimin yapıldı daha batmıyor, inşallah bende de olmaz. ama diğer az batan tırnaklarım için senin taktiği deniycem :)

kübranın günlüğü, teşekkürler tatlım, hoşgeldin

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

çok hoş sunuz canım
maşallah
gezin sefanız olsun
:))
muhabbetle kal canım.

mihrimah dedi ki...

canım geçmişler olsun.aynı sorunu bende yaşadım.çok zor oluyor ben acıya dayanıklı zannederdim kendimi doğumdan sonra ağrı eşiğim baya yerlerde en ufacık şeylerde moralim bozuluyor..bebeciği kocaman öpüyorum.rabbim mimiyede şifa versin sevgiler

Tasarim Atölyesi dedi ki...

346. Takipçin ben oldum;) blogunla gezerken tozarken rastlastik.eline-emegine SAGLIK cok doğal cok içten,bizden yani;) bı bakıma aynı durumdayız ama ev hanimliginda da annelikte de acemiyim ben;)
Bloğuma beklerim kardessss. Hoscakal;) :)

Syhn dedi ki...

sever tabi gezmeyi armut dibine düşer :D

yemyeşildeniz dedi ki...

bir kase lezzet, teşekkür ederiz.

mihrimah, sana da geçmiş olsun cnm

tasarım atölyesi, oşgeldin. hbayıldım bloguna, izleyicinim :)

syhn, di mi bence de :))