25 Eylül 2011 Pazar

Takı askılık + minik DIY'ler

Ne zamandır artık hiçbiryere sığmayan kolyelerimi asacak bir takılık da arıyordum. Ama çok sıradan veya yüksek fiyatlı şeyler var genelde. Bende de manken şeklinde bir takılık var ama yetmiyor ki, böyle uzunca, uzun kolyelerimi birbirine karışmadan asabileceğim birşey gerekiyordu.

Geçenlerde Beşiktaş'a gitmiştim, yine :) Gezerken gördüm bu Japon anime askıları :) Daha çok mutfak, çocuk odası vb için satılıyor böyle şeyler ama ben bunları görünce ahanda çılgınca birikmiş kolyelerimi asarımki ben buna dedim :)  Fiyatı 2 - 3 TL falan öyle birşeydi :)




Önce taşır mı kolyeleri dedim ama maşallah şimdilik iyi gidiyor :)

Bu da minik bir DIY. Ablama verdim, sepeti yapacak ve bunu da koyacak kısmetse. Sonra da kısmetse, kumaştan çorap torbası var bir tane, ona dikicem muhtemelen.

Bebiş arabalı Hello Kitty :)



Bu da basit ama benim hoşuma giden bir çerçeve süsleme. Çerçeve İkea. Eminönün'den uzun süre önce alınmış minnak uğurböceklerini yapıştırdım sadece ama şirin oldu ki :) Bu fotoğrafı çok seviyorum. Nikahta arkadaşlarımızla olan fotomuz. Fotodaki 26 kişi bizim arkadaşlarımız :) Okuldan çoğu, sağolsunar bizi yalnız bırakmamışlardı. Ben o zamanlar açık olduğum için malesef sizinle düğün fotolarımı paylaşamıyorum.


15 yorum:

neval dedi ki...

siz de bizim gibi okul arkadaşıymışsınızzz..

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

güzeller güzeller..uğurböcüklerinden bizim burdan aldım buzdolabına yapıştırdım onları inşallah çıkarınca altlarında berbat bir iz bırakmazlar çünkü eğer bırakmazlarsa üst kapağı komple bunlarla donatmayı düşünüyore=)Paskılıklara gelince taşır merak etme zeynonun dolabının iç kısmına yaptım ben hala taş gibiler.=)sevgiler..

bırtutamkekik dedi ki...

oyyy oyy oy:)))
yerim ben o uğur böcükleriniii....:)))
çookkk sevimli olmuşlar...
hele o kittyy li bebiş pusetiii:))
yaa sennde ne hünerler warmış gülümmm:)
maşallahh benim kardeşime..
fazla yorma kendini ama:)
sevgilerimle...

cicibiciseyler.com dedi ki...

takı askılıgın çok güzelmiş canım bende buna benzer birşey kullanıyorum takılarım ve eşarplarım için hem maliyeti ucuz hemde güzel duruyorlar güle güle kullan tatlım..
hello kity de ayrı bi şirinlik abidesi koca kız olmama rağmen hala vazgecılmezim hello kityler:)
durr daha çerçeveye yorum yapcam minnak minnak pek bi güzel olmuşlar:)beğendi bu deli kız hepsinide:) öpüyorum bebekim..

Sihirli Kokosh dedi ki...

Çok güzel fikir askı olayı benim de yerim dar eşyalarım fazla bende hep pratik yollar deniyorum:(Çerçeveyi de çok beğendim bu uğur böcüklerinden bende de var çok işe yarıyor:)en çok Hello Kitty beğendim tabikisiii:))Hepiciğini güle güle kullan tatlım

İKİ MELEK dedi ki...

askı iyi fikir olmuş bende çokseverim bişeyden başka birşey yapmayı... çerçevede güzel.bizde aynı okuldanız ama hiç karşılaşmamışız:))
pusetçok güzel olmuş. bende hafta sonu kartondan yaptım kesimi yapılışı çok kolay.. davetiye yapmayı düşünüyorum. bakalım ortaya çıksın paylaşırım.:)eline sağlık

yemyeşildeniz dedi ki...

neval abla, evet okuldayken hiç samimiyetimiz yoktu ama sonradan olsu işte, kısmet :)

yaşamsal ganimetler, teşekkür ederim tatlım. iz bırakacağını sanmıyorum, benimkilerin yapışkan yeri çok yumuşak :)

birtutamkekik, teşekkür ederim tatlımm. ay utandım :)) sevgiler

yemyeşildeniz dedi ki...

cicibiciseyler, teşekkür ederim tatlım. askılık bence de böyle hem ucuz hem kullanışlı oldu. ben de vazgeçemiyorum hello kitty'den, çok şirin:) öptüm tatlımm.

Sihirli Kokosh, evet cnm yer darlığında duvarları kullanmak gerekiyor :) teşekkür ederim tatlımm.

şirin butik, teşekkür ederim tatlım. Mimi'nin odası olsa, çok güzel askılılar gördüm bugün alacaktım, ama nasipse sonra artık :) puset davetiyeler çok şirin olur, bekliyoruz:)

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

cok güzeller canim hele hello kittyler cok tatli...

tuba can dedi ki...

bu askılar ne güzel ya ankarada bulursam kesin bir sürü alır evin heryerine yapıştırırım :) bu arda çerçevenide güle güle kullan pek bi şirin olmuş :)

yemyeşildeniz dedi ki...

nesliname, teşekkür ederim tatlım.

tuba can, sanırım ben de bu askılıklardan daha çok alıcam :) çok teşekkürler canım.

otuzundansonra dedi ki...

bende çok beğendim askıları,güle güle kullan.bu arada ne kadar kaldı doğuma ????Allah yardımcın olsun...

yemyeşildeniz dedi ki...

otuzdan sonrfa, teşekkürler cnm. şu an 4 hafta kaldı, ama Allah bilir tabi :) amin canım

zeynep dedi ki...

merhaba..iki aylık aradan sonra yeniden burada blog arkadaşlarımın yazdıklaına yorum yapıyor olmak çok güzel..senin doğum yapıp yapmadığınıda merak ediyordum..ne kadar kaldı?umarım herşey yolunda ne keyfin yerindedir:))

yemyeşildeniz dedi ki...

zeynepcim, hoşgeldin :)henüz doğuma 4 hafta kadar var, şimdilik :) Allah bilir tabi. herşey yolunda hamdolsun. teşekkür ederim tatlım.