16 Eylül 2011 Cuma

Mim

Sevgili guzelseylerrdukkani.blogspot.com ve sihirli kokosh beni mimlemişler. Teşekkür ediyorum kızlarr :)

Mimin konusu: Sadece birgün için karşı cinsin bedenine girseniz beyniniz ve ruhunuz aynı kalsa ne yapardınız?

Hm öncelikle "iyi böyle" diyorum. Takılarımı, kıyafetlerimi düşünmekten, pembeyi sevmekten ve küçük şeylerden mutlu olmaktan memnunum. Hele şu an bebek bekleyen bir insan olarak kadın olmaktan daha da mutluyum. Hiç bir erkek şu an yaşadığım duyguları yaşayamaz.

Ama ille de derseniz ki hayal gücü bu takıl sen diye, bir tercih yapayım :) Ben Terminatör'ün bedenine girmek isterim. Böylece canımı sıkan ve dünyada zulüm eden insanları döverim (kibarca döverim diyorum hazır Terminatör olmuşken neler yapabileceğimi düşünün artık :)

Bu zalim insanlara örnek; ufacık çocukları kaçırıp çeşitli kötülükler yapan ve öldürenler, güçsüz kadınlara zulmedenler, bir ülkenin kaynaklarını, insanlarını sömürüp ülke insanını açlığa terk edenler, kafalarına göre ülkere girip burası aslında bizim diyenler, kendi büyük çıkarları için ülkemizi karışıtırıp canımızı yakanlar, birde hayatımda bana zarar veren insanlar v.b. Yani öyle önüme geleni değil, hak etmiş olacaklar, adaletli olucam :)))

Ruh halim iyi mi acaba benim :))

Bu mimi de isteyen herkeşlere gönderiyorum :)

3 yorum:

MaRuL dedi ki...

:)) tipik hamile hormanlarının fazla çalışması durumu. Valla bence ne kadar zor olsa da kadın olmak güzel. En güzel kısmı ise bebek doğurmak. Hiçbir erkeğin yaşayamayacağı kadar güzel bir duygu. Boşver erkek bedenini, çocuk bedenine dönelim biz :)

prenses annesi dedi ki...

bencede erkek bedenini boşverip çoçuk bedenine ve ruhuna kısacası çocukluğumuza dönsek ne kadar güxzel olur :)

yemyeşildeniz dedi ki...

argumentum, evet katılıyorum, zor ama güzel :) erkeklerin hiç bilemeyeceği duyguları biliyorum :)

yarencim, ya da ruhumuz genç kalsa en azından keşke :)