11 Ekim 2010 Pazartesi

Paintball !!!

Pazar günü bizim ekiple paintball oynamaya gittik. Çook eğlendim. Şimdi detaylar :))




Cuma günü arkadaşımız aradı, pazar paintball oynamaya gidelim diye. Ben ay soğuk olur ay acıtır o toplar bıdı bıdı falan diye düşünüyorum. Sonra herkes ok diyince bizde gittik. Yine arabaya doluşup, tipik hareketimiz :) gittik alana. Alan Ümraniye'de. Kıyafeteler giyildi, herkesin içindeki Rambolar çıktı. Sonra yetkili abi anlatmaya başladı oyunu, bakın tehlikelidir, yakından vurmayın, sakatlanırsınz diye sayıyor. Hayra konuşmuyor ama yani. Ben dedim, eee ben hiç eğlenmiyorumki, bu ne, oynamıycam. Ama tabi insan duramıyor denemeden :)) Bizim takım 9 kişi, bizim arkadaşlar hepsi, karşı takımı tanımıyoruz (bizden birinin arkadaşı org. etmiş) karşı takımda 10 kişi.

Kısaca amaç ortadaki bayrağı alıp kendi kalene getirmek, herkes sana boyalı misket gibi şeylerle ateş ediyor olacak bu arada :) Yakından gelirse çok acıtıyor, tabi kör olamamak için maskeni hiç çıkarmayacaksın. Başladık, karşı taraf 2 oyunu aldı. Organize olmuşlar, e organize işler :)) Biz de başta takdik yapalım falan dedik, 2 oyun gidince, eehh dedik ne takdiği, direk dalalım, bizim ekibin erkekleri direk bayrağa koşuyor, bizde siperde durup onları koruyoruz :)) Vurulan bayrağı bırakıyor geri gidiyor, diğeri koşup yerden alıyor ve kaleye götürüyor. 3. oyunda benim yanımda vuruldu arkadaş ve bayrağı bıraktı, kocim bağrıyor "bayrağı aaalll ve koşşş" ben dondum bi an sonra kaptığım gibi koştum kaleye ve oyunu aldık :)) Sonraki oyunda da yine bayrağı kalemize götürdüm eheh alıştım birden :)) 5-4 oyunu aldık :)

Geldik 30 yaşına hala çocuk gibi koşa koşa oyun oynuyoruz ekipce :) Gerçi pek çocuk oyunu sayılmaz ama :)

Yani olurda bir gün biri size paintball oynamaya gidelim mi derse, korkmayın gidin :) Çok eğlenceli :))

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bile eğlendim okurken :)

Dilekce.. dedi ki...

Çok eğlenceli olmuş, biz de bu yaz planladık ama bi türlü kısmet olmadı. seneye yaza inşallah.. Ne güzel eğlenmişsin :))

yemyeşildeniz dedi ki...

cicici, teşekkür ederim canım :)

dilekcim, seneye gider ve eğlenirsiniz inşallah canım