17 Haziran 2011 Cuma

Forum İstanbul

Ablamın doğumgünü yaklaştığı için pazartesi Forum İstanbul'a gitmiştim. Çoğu mağazada büyük indirimler vardı ve rağmen acayip kalabalıktı. Yutkuna yutkuna baktım bazılarına, ama bunlar bana olmaz kii diye :) Hele Bershka'daki tüm kıyafetlere teker teker sarılmak istedim :)) Napacaksam sarılıp artık :))

Anne bebek mağzalarına da daldım bi ara ama hala Mimi'ye hiç bir şey almadım. Biraz daha bekliyim bakalım, ne kadar tutabilicem kendimi :))

Ablama hediye almak için Bodyshop'a girdim. İkimizde çok severiz Body Shop'ı. Hayvanlar üzerinde test edilmediği için ayrıca seviyorum. Bu sefer tüm ürünlere sarılmak değil de hepsini koklamak istedim, ama bir kısmıyla yetindim :))

Duş jelleri harika, Moringa diye bir çiçeklisi çıkmış, muhteşem. Bizim yasemini andırıyor. Yazlık süper bir koku. Bir Moringa bir de çilekli duş jeli aldım. İkisi de şahane kokuyor. İnşallah birini çalmadan veririm ehehe. Yok ya çalmiicamm :)


Bir de kendime güneş koruyucu aldım, sanırım 15 dakika fln ürünler arasında düşündüm:)) Sonunda yüzüm için bu Nivea yüz koruyucuyu aldım. Hamilelikte güneş çok leke yapabilirmiş.

Light Feeling Daily Face Sun Fluid
Hayırlı cumalar

7 yorum:

zeynep dedi ki...

Birini almalısın şımart kendini;)
Ah o güneş lekeleri bende de çil yapıyor.Nivea nın bebek kremini kullanıyorum, bunun kıvamı nasıl ki bebek kremi koyu kıvamlı sürülmesi zor oluyor.

Hayırlı Cumalar canım:))

yemyeşildeniz dedi ki...

zeynepcim, eheh zaten zor tutuyorum kendimi :)) çil ve lekeler de beyaz tenli olmanın zorlukları işte :) hayırlı cumalar cnm

otuzundansonra dedi ki...

iyi yapmışşsın bende şampuanını kullanmaya bağladım çok güzel gerçekten ,Biraz pahalı ama dökülme olayı çok azaldı.Saç kreminede gerek kalmıyor.Güle güle kullan .Öpl.

xcelis dedi ki...

hayırlı cumalar canım keşke bebiş içinde koku alsaydın dicektim ama Allahım nası bi koku veriyor onlara dünyanın en güzel kokusu yaa

yemyeşildeniz dedi ki...

otuzdansonra, teşekkürler cnm, sen de şampuanını gül güle kullan.

xcelis, inşallah o kokuyu duyarız canımm, sağol

neval dedi ki...

canım güneş koruyucusunun koruma faktörü 25 den az olmasın sakın.

yemyeşildeniz dedi ki...

neval ablacım, 50 faktör, çok yanmış bi insan olarak tecrübeliyim :)