11 Kasım 2011 Cuma

Bir ses

Bir ses vereyim dedim :)

Nete giremiyorum çünkü laptop kırıldı :S Zaten kırılmıştı biraz, ekran ve klavye birbirinden ayrıldı artık :) Servise gitti, ne zmn gelir Allah bilir. Şimdi eşimin işyerinden getirdiği laptoptan bildiriyorum :)

Biz iyiyiz çok şükür. Bütün gün (hatta gece :) Mimi'yle ilgilerek geçiyor zaten. Analık zooorrr :)) Ama zorluğundan daha ziyade muhteşeemmm. Yarı kırkımıza yaklaşıyoruz. Hala inanamıyorum bazen, öyle bakıyorum şimdi bu benim kızım mı diye :)

Şimdilik durum budur.

Sevgiler

7 yorum:

otuzundansonra dedi ki...

ay canım benim yaa,Allah analı babalı büyütsün inş.sevgiler

bırtutamkekik dedi ki...

koklaa benimm içinn canımm o miss kokuluyu::))
arada bir ses vermeyi unutma canısı:))
öpüldün kii...
sevgilerimle...

yemyeşildeniz dedi ki...

otuzdansonra, amin tatlım, sevgiler

birtutamkekik, koklamam mıı :))sevgiler cnm

ikibocekbircicek dedi ki...

takibi aksatmışım neler olmuş... neşenize kavuşmuşsunuz ... çok mutlu olun inşallah ... ufak sorunlar yaşamışsınız ... ama inşallah bundan sonra sağlıkla ilgili bir imtihan yaşamazsınız ...Allah analı babalı büyütsün ... annelik çooook çoook zevkli ,çoook özel ALLAH isteyen tüm kullarına nasip etsin ..

Mery'nin Günlüğü dedi ki...

Canım Allah analı babalı büyütsün,sağlılı sıhhatle inşallah.Biz tanışamadık.Bloğun çok güzel.Bloğumu açmadan önce sürekli takibimdeydin.Bebişi öperim.Sevgilerrr...

pınar dedi ki...

merhaba bebeğiniz hayırlı olsun inş... ben size bişey sorucaktım kenarları siyah perforjeli aynanınızı nerden aldığınızı söylermisiniz bende almayı düşünüyorum... şimdiden teşekkürler...

Unknown dedi ki...

Allah sağlık büyütmmeyi nasit etsin..
Sevgiler canım.
Sütün bol olsun..