28 Ocak 2012 Cumartesi

son günlerde...

Haftaiçinde yine Mimi'yi babannesine bırakıp Forum İstanbul'a gittik. En fazla o kadar uzaklaşabiliyorum :)) Forum İstanbul'da Ebebek var, genelde oraya gidiyoruz. Bol bol bebe bezi, mendil falan alıyoruz :) Bu sefer Mudo indiriminde de faydalandık :)

Ne zamandır istiyordum hasır çamaşır sepeti, %30 indirim vardı, 70 tlymiş 48e aldık. Çok mesudum :)

Bunu aldım, büyük boy sepet, foto netten.

Ayrıca Mothercarede süper indirim vardı. Annelere duyurulur :)

Dünde kar kıyamete rağmen azimle kocimin arkadaşı eşiyle geldi oturmaya, bebe ziyaretine :) Onlar içinde browni yaptım yine, hem kolay hem lezzetli, tarif burda. Foto güzel çıkmamış malum foto çekmek için 1 dakika fln ayırabiliyorum :) ama tadı iyiydi :)



İşte babannesine gitmeye çalışan Mimi :)  Fotoğraf kaldırıldııı

24 Ocak 2012 Salı

Bugün 3 aylık olduk

Evet sevgili teyzeler, bugün 3 aylık olduk çok şükür :)
3 aylık kontrolümüze cumartesi gitmiştik, iyiyiz çok şükür.

Yalnız benim cumadan beri burnum akıyo ve tıkanıklık var, arada hapşurma tabi. Ben de maskeyl dolaşıyorum evde operatör doktor tadında :) Kaç gün bir şey olmadı bugün Mimi de hapşuruyor (normalde de hapşırır zaten ama bugün çok hapşırıyor :( Neyse öyle her şeye evham yapmıyoruz, anne sütü alıyor, Allah korur inşallah diyoruz.

Pazar günü arkadaşımızın evine gittik. Normalde Mimi kalabalığa alışık malum babanneler, amcalar sık sık birarada oluyoruz, arkadaşlarımız da kalabalık defalarca gitti daha önce. Fakat bu sefer bir ağladı bir ağladı, zor sakinleştirdik, hiç böyle yapmazdı. Gerçi ev aşırı kalabalıktı, normalde 15 kişi oluruz bu sefer sanırım 19 kişi vardı :) Tüm kalabalığın içine sokmadım, başka bir odadaydı ama tabi yanında biraz insanlar vardı. Heralde yabancılamaya başladı ya da korktu. Arkadaşım da bebek beklediği için (1 ay kadar kaldıi çok heycanla bekliyoruz prensesimizi :) evde bebek arabası vardı, ona koyup odada dolaştırınca sakin kalabildi. Eve geldik agular gülücüklere döndü bizimki :)

Giderken bu posttaki cevizli lokumlardan yaptım, foto falan çekemedim tabi ama güzel olmuştu, hem basit hem hafif ve güzel bir tatlı tavsiye ederim.

Ayrıca Allah kısmet ederse perşembe günü annemler Bursa'dan dönecekler, Allah'ımm çok mesudum. Mimi'yi anneme bırakıp cuma pazarına gidebilme ihtimalini sevdim :)) Yarında misafir gelecek, ben gideyimde basit bir tatlı yapayım bari :)

Veee göremeyenler için Mimi'nin taze fotolarından :) Maşallah alalımm. Fotoğraf kaldırılmıştır.

19 Ocak 2012 Perşembe

Mimi'yle hayat

Mimi'yle hayat çok güzel :))

Ne zamandır yazamıyorum kızlar. Boş vakit bulursam hemen işlerimi yapıyorum, bloga vakit kalmıyor. Ama takip ettiğim blogları vakit buldukça okuyorum.

Son durumlarımız şöyle, Mimi uyanmadan hemen konuya gireyim :)

- Pek yemek yapmadığım ve hiç kıyafet almadığım için bu gibi konuları sizlerle paylaşamıyorum :)) Arada yemek yaparsam değil foto çekmeyi yemeği yiyebilirsem iyidir :) Zaten böyle değişik tarifler denemek falan müthiş macera olur heralde! :)

- Aldığım 12 kiloyu verdim, hiç özel bir şey yapmadım hatta fırsat buldukça yiyorum :) Kilo vermek isteyen arkadaşlara süt bebesi bakmalarını tavsiye ederim :)

- Zeynep Neşe 3 aylık olmak üzere, artık kendine bir düzen oluşturdu çok şükür. Gündüzleri kısa uyuyor ve tek başına odada kalmak istemiyor hemen başlıyor mızıklamaya, ağlamaya :)) Sürekli O'nunla konuşuyorum, babası geliyor onunla konuşuyor, agular, gülücükler, guuu diye ses çıkarmalar ve minik sevinç çığlıkları :))

- Mimi'yle de geziyoruz :) Defalarca arkadaşlarımızın evlerine, AVM, IKEA gibi yerlere gittik. AVM'lerde arabasında geziyor, uyuyor genelde :) Forum İstanbul'a gidiyoruz biz yakın diye ve emzirme odası gayet güzel. 2 sokak ötedeki babanne ve amcalarına gidiyoruz, o zaman arabasına koymuyorum, kucağımızda götürüyoruz, hem hava alıyor bebem. Kar yağdığı 2 gün de çıkardık, 10 dakika da olsa hava alsın çocuk, alışsın :) Hatta geçen pazar babasına bırakıp kuaföre gitti. Amanın ne adrenalindi o ya, doğa sporu yapar gibi hissettim :) Ya uyanır ağlarsa diye korktum ama arıza yapmadı Allah'tan. Kuaföre gitmeyi özlemişim ya, çok iyi geldi valla :)
- Mimi bu aralar ellerini yiyor :) Emzik almıyordu ve dakka başı emmek istiyordu, en sonunda bir iki hafta önce alıştıda emziğe biraz daha sakin, ben de daha rahatım :) Emme refleksi kuvvetli bebelere gerekiyor emzik valla.

- Annem hala Bursa'da havalardan dolayı bitmedi zeytin toplama :( Gelse de yardımcı olsa biraz ne kadar şahane olur :)

- Son olarak Rabbim herkese nasip etsin diyorum, muhteşem bir duygu.

   Veeee işte benim Mimim Zeynep Neşemm. Fotoyu kısa bir süre sonra kaldıracağım, maşallahları unutmayalım :)) Fotolar kaldırılmıştır...