26 Aralık 2011 Pazartesi

Ses veriyorumm :)

Kızlar bir ses vereyim dedim. Biz iyiyiz çok şükür, nete girmeye vaktim pek olmuyor, ama arada girince blogları takip etmeye çalışıyorum.

Mimi uykuda şimdi, ki çok uzun süreceğini sanmıyorum :) 2 aylık olduk bile, Forum İstanbul, Carefour, Praktiker, İkea'ya gezmelere bile gittik :) Eskiden kocimle sürekli gezerdik şimdi en büyük atraksiyonumuz markete gitmek eheheh :)) Ama olsun artık daha güzel bir meşgalemiz var çok şükür. Foto paylaşmıyorum henüz, zaten photoshop için vaktim de yok. Analık zoorr demiş miydim :) Ama dünyanın enn güzel şeyi. Bütün gün bebeği besleme, uyutma, arada kendimi beslemeye çalışma ile geçiyor :) Zaten az kilo almıştım (12 kg) sanırım çoğu gitti, normal pantalonlarımı giyiyorum. Mimi ise artık gülücükler yapıyor, genel olarak sert mizaçlı bir insan ama :) Babasına gülüyor beni görünce ağlıyor, beni yemek ya da emzik sanıyo sanırım :)) Aguu diyo, arada farklı sesler çıkararak konuşuyor bizimle heheh çok şeker oluyo ki :)

Bloga girmedikçe ara açıldı ama arada yine yazmaya çalışırım.

Sevgiler

1 Aralık 2011 Perşembe

Merhaba, depresyondayım ben

Evet başardım, depresyondayım. Doğum sonrası olur böyle şeyler di mi? 40ımızın çıkmasına 2 gün kaldı, bir mucize ile 41. gün her şeyin çok daha iyi olmasını diliyorum :)

Şöyle ki, başarılı bir epidural sezeryan olmuştu, 3 gün sonra dikiş ağrısı kalmamıştı. Lakin doğumdan 1 hafta sonra kalça ağrısı başladı bende, önce önemsemedim, tam o sırada "süt ateşi" denen şey oldu(yaşayan bilir çok fena birşeymiş) aynı günde annem grip olduğu, kayınvalidem hacca gittiği için bebek bakımı bana kaldı, o ateşle de çok zor oldu tabi.

Ateş geçti kalça ağrısı devam etti, hala devam ediyor. Bacağımın üstüne basamıyorum, topallama oluyor. Önce epiduralden şüphelendim ama 1 hafta sonra olduğu için mümkün değil dedi dr.lar.

MR çekildi kemik iliğinde ödem oluşmuş, tek tedavisi istirahat. Üstüne basılmayacak, bebek kaldırılmayacak. Aylarca geçmezmiş, yani aylarca basamazsam panik yapmıyacakmışım, takip edilecek durum. Minik bebeyle ne güzel istirahat edilir di mi? Onun için bütün işler anneme kaldı, ben sadece emziriyorum, dinleniyorum, inşallah çabuk geçer diye dua ediyorum. (sizde etseniz benim için) Tabi sık sık ağladığımı da söylememe gerek bile yok sanırım. Annem gidince halimiz nice olur düşünmek bile istemiyorum.

Tabi halimize bin şükür, ciddi birşey çıkcak diye çok korkmuştum. Hamdolsun, önemli birşey değil dediler. Hayırlısıyla sabır ederim inşallah.

Gece uykusuzluklarından bahsetmiyorum bile, olacak o kadar değil mi? Birkaç gündür gündüz uyuyor, sonra gece sabah 5'e kadar uyumuyor :) Napalım canı sağolsun.
Ayrıca Mimi'ye 9 gündür antibiyotik veriyoruz. Kakasında kan vardı minik minik, yeşil oldu, böyle mukusluydu falan,(bebesi olmayanlara çok iğrenç gelebilir, kusura bakmayın ama bebesi olanlar anlayacaktır :) amip mikrobu kapmış göya, nasıl olacaksa bu kadar bebekte o da ayrı konu. Neyse kendi durumu iyi çok şükür, yarın dr. kontrölü var, inşallah geçmiştir. Allah bütün bebeklere şifa versin inşallah.

Yani bunlar basit şeyler aslında, Rabbim beterinden korusun, taşıyamayacağımız yük vermesin inşallah. Halimize çok çok şükür. Herşey dört dörtlük olmaz. Sabırlan selamet derler bizim orda :)

Son olarak bana göre dünyanın en güzel bebesi Zeynep Neşe :)) Bu da müthiş birşey. Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum tekrar.

Sevgiler