31 Ekim 2011 Pazartesi

Biz geldik :)

Kızlar bütün dua ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Cuma günü Mimi'yi hastaneden aldık, eve geldik. İyiyiz çok şükür. Haber veriyim dedim :)

Şimdi uyuyor.

Yeni evde internet de pek (Vınn) çekmediği için nete pek giremiyorum. Arada uğrarım inşallah.

Sevgiler

26 Ekim 2011 Çarşamba

Ben geldim

Bu başlığı "biz geldik" diye atmak isterdim ama kısmet olmadı.

Zeynep Neşe 24 Ekim Pazartesi günü (40. haftanın ilk günü) epidural sezeryanla dünyaya geldi. Çok iyiydi herşey ilk gün, ancak ertesi gün fazla ağlıyor diye test yaptılar, kanında CRP yüksek çıktı, enfeksiyon varmış :(( Yoğun bakıma aldılar:((( 1 hafta 10 gün kadar kalacakmış, ne olduğunu da tam bilmiyoruz, daha testler yapılacak. Bunlar olabilen şeylermiş yenidoğanlarda. Çok korkulacak bir şey yok dediler. Ağlamaktan içim çıktı benim tabi ama artık daha sakin olmaya çalışıyorum. Hayır bildiğimizse şer, şer bildiğimizde hayır vardır. Halimize hamd olsun. İnşallah testleri iyi çıkar bir an önce iyileşir de kavuşuruz.

Ben eve yeni geldim, iyiyim çok şükür. Yazayım içimi dökeyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin.

Sevgiler

18 Ekim 2011 Salı

Bugün benim doğumgünümmm

Gün itibari ile geldik 28 yaşımıza. Tabi bu sene bebek heyecanı sardığı için benim doğumgünüm pek kendi gündemimde bile değil :))
Normalde her sene bugün içimde bir heyecan olurdu. Bu sene de var ama tamamen doğumgünümden bağımsız bir konuda :)

Haftasonu bizim tayfa bize geldi, güldük eğlendik, yedik içtik, arada ablam pasta yapmıştı, onu kestik :) Bebiş öncesi son toplanma olduğunu düşünüyorum :)

Bizim kızlar toplaşıp süpriz hediye bebek şekeri - sepet yaptırmışlar. Bayıldımm, harika birşey. Fotoğraflayamıyorum, ev kolilerin altında kalmış durumda :) Daha sonra inşallah.

Asıl olayımız şudur ki, doğum sonrasına kalacak derken, kiracı birdenbire taşındı haftasonu :) Nasıl  olcek bu işler derken Rabbim yine kolaylığını verdi. Allah cümlemizin işlerini kolaylaştırsın inşallah.

 Kayınvalidem hızlıca temizlik için ablayı organize etti (ki bilirsiniz 1 günde ayarlamak çook zordur bu işleri, Allah denk getirdi), dün temizlik yapıldı. Tabi ben bir süre seyrettim sonra üşüyüp eve geldim zaten. Seda da kızı bana bırakıp temizliğe yardıma gitti. 4 saat Sevgi'ye bakmak beni yormaya yetti tabi :) Kayınvalidem ve temizliğe gelen abla akşam 8 gibi anca bitirler temziliği, maf oldular, çok üzüldüm ya :( Birde böyle hiçbir şey yapamayınca insan kötü hissediyor kendini. Ama 39. haftadayım, ben napıyım :)

Fekat kocimin ayağında problem var, bakalım birde kısmetse taşınabilirsek tam süper olacak.

Artık Allah'tan hayırlısı.

14 Ekim 2011 Cuma

Hediyelerim ve son durum

Selam kızlar, hayırlı cumalar.

Hastayımm :S Çok ağır olmamakla beraber grip gibiyim. Pazartesi akşamı boğaz ağrısı ile başladı, biraz ateş falan derken geldiğimiz nokta: burun akıntısı. Günde 1000 kere ellerimi ve burnumu yıkamaktan fenalık geldi. Neyse buna şükür. Mimi gelmeden iyileşirim inşallah, zira 1 hafta kaldıııı :))

Hemen cici bir konuya geçeyim :))

Bir süre önce http://pembe-ayakkab.blogspot.com/ un sahibesi sevgili Bedia bana hediye göndermek istediğini söyleyen bir mail atmıştı. Utana sıkıla adres verdim tabi arada taşınırmıyız diye eşimin adresini. (Bu arada taşınma  işi iyice sarktı, kısmet bakalım)

Pazartesi akşamı eşim hediyelerimi getirdi. Ama ben hastalıktan dolayı anca yayınlıyorum.

Hepsini ayrı ayrı çok beğendim ve duygulandım. Ne kadar gönlü geniş. İnsanın tanımadığı bir insana gönlünden koparak hediye göndermesi çok hoş gerçekten. Bediacım, tekrar söylüyorum; sen beni mutlu ettin, Allah da seni etsin inşallah tatlım.
Kutusu bile ne kadar şık, emek verilmiş.


Kadife minnoş tulumumuz :)


Bir minnoş bodymiz daha :)


Yeleğimiz ve ayakkabılarımız. Yaa ayakkabılarımıza bakınn :)



Elbiselerimizzz :)



Ve diğer haberimiz ise çok istememe rağmen bazı durumlardan dolayı normal doğum yapamayacak olmam :S Önce çok moralim bozuldu ama hep hayırlısı olsun diye dua ettim. Hayırlısı böyleymiş inşallah diyorum.

Bu durumda muhtemelen haftaya Mimi hanım ile tanışabiliriz Allah kısmet ederse :)

Dualarınız eksik etmeyin.

Sevgiler

baharinelleri'nden hediye

katılmak için buyrun

http://baharinelleri.blogspot.com/2011/10/500-izleyicimi-kutluyorum-en-azndan.html

9 Ekim 2011 Pazar

DIY Bebiş şekeri sepeti

İşte Mimi'nin bebik şekerleri ve sepeti :)

Ablam yaptı, ben de biraz yardım ettim.


Bu biberonları Eminönü'nden almıştık. içine badem şekeri koyduk. Sepet evde vardı. Ablam kurdela, kumaş ve tül kullandı. Sepetin sapını sardı, altı kumaş ile kapladı, üstüne tülü büzdürüp dikti, üstüne de "its'a girl" kurdelası yapıştırdık. Saplarının kenarlarında fiyonklar ve bebişler var :) en üste de fiyonkkk :)) Anlatırken kısa gibi gelebilir ama el oyaladı yani :)



Sepetin kenarlarına da çiçek şeklindeki boncukların üstüne minik pembe inci yapıştırdık :)



Güle güle arkadaşlarımıza ve ailemize dağıtırız inşallah :)

cadı kızın dırdırı'ndan hediye

Katılmak için buyrun;

http://arzuveazralblog-arzu.blogspot.com/2011/10/cekilis-vakti-geldi.html

7 Ekim 2011 Cuma

Patchwork yatak örtüsü

Geçenlerde ablam bizdeyken patchwork örtüleri çok sevdiğimden konu açıldı. Ablamda e bende var bi tane kullanmıyorum, getiriyim dedi, yattığı kanepe için çok büyük çünkü. Ee getir o zaman dedim bende :))

Geçtiğimiz hafta getirdi. Bayıldımmm resmen. Hem de böyle vintage bir havası var, en sevdiğimm :))

İstikbal marka. Hemen örttüm kii :)) Baktıkça mutlu oluyorum :)






4 Ekim 2011 Salı

Erken doğumgünü hediyesi

Aslında doğum günüm 18 Ekim. Amaa bebiş telaşıyla arada kaynamasın diye, bizim kızlardan biri şimdiden almış hediyemi :)) Ne kadar yerinde bir düşünce :))

Geçenlerde bizim en son evlenen arkadaşın evine yemeğe gittik. Urfalı oldukları için sofranın müthiş olduğunu söylme gerek yok heralde :) Tabi yine 15 kişi olduğumuz için evde bildiğin hengame vardı :) O kalabalıkta foto çekemedim sofrayı ve aldığım ev hediyesini (giderken aldık çünkü :).

Fekat orda aldım hediyemi, havalar çok soğumadan giydim hemen tabi :) Bu yıl kendimi elbiseye verdiğim için elbise almış canım arkadaşım :)
Giyince uğurböceğine benziyorum benekli benekli çok şirin :))




Artık hava serin olduğu için içine siyah body ile giyiyorum.